Kurser och Event

Här kan du se alla planerade kurser och events framöver. Kontakta mig om du undrar över något eller anmäl dig genom att maila mig på Ingela.tisen@pgasweden.com Läs mer

Golfevent lö 16/2

Alla golfintresserade är välkomna! Jag berättar om nya reglerna, Cobra om Arccos - ny cool teknologi som ger dig stenkoll på slaglängd, det blir desserttillverkning med Andrea, 3:a i Årets Konditor OCH så avslutar vi med middag!...

läs mer

Vinterträning i Komethallen

Träna 7 veckor i vinter med mig och var i form för utomhussäsongen 2019!Det blir olika teman vid varje träningstillfälle.Första träffen är 28/1 och sista träningstillfället är 8/4.Komethallen ligger i Veddesta, nära Barkarby. Mer info nedan: Vinter Komethallen...

läs mer

Golfkurser med Ingela

Jag erbjuder regelbundet kurser där du blir bättre på ditt golfspel oavsett nuvarande nivå. Titta regelbundet in på hemsidan eller anmäl dig till nyhetsbrevet (via e-post) så får du alltid den senaste informationen om kommande kurser.  

läs mer

Vill du boka en privatlektion i vinter?

Jag ger lektioner på Lidingö GK i vår ”Lidingö Indoor” , en lada med 8 platser. Där har jag Trackman men vi slår in i nät så vi ser inte bollen flyga så långt vilket tom kan vara bra när man tränar teknik! 
Jag ger även privatlektioner i Komethallen i Veddesta. Där har jag inte Trackman men hallen har Protracer vid varje matta.

Anmälan nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev för att alltid få de senaste nyheterna skickade till dig.

Ingela Tisén - Golf Coach

Club Professional M5

E-post: ingela.tisen@pgasweden.com

Telefon: 070-858 42 55