Golfresor

Jag har arrangerat golfresor under mer än 20 års tid och även arbetat som reseledare och med produktion av resor. På vissa av mina resor ligger fokus på själva golfskolan och andra resor är mer upplevelseinriktade. Oavsett ger jag allt för att din resa skall bli så bra den kan bli...

Resor just nu

Island 21-25/8 2019

Island 21-25/8 2019

Följ med mig på en oförglömlig golfresa till Island! Vi spelar på de bästa banorna, besöker såklart Blå Lagunen och andra sevärdheter. Mer info nedan Island 2019 (PDF)

Costa Navarino 19-26/10

Costa Navarino 19-26/10

FULLBOKAD! Tränings-och spel resa till Europas bästa golfanläggning....!Träning 2h om dagen samt spel 18 hål. 1 ledig dag mitt i veckan.Jag är med på banan och coachar minst 3 dagar. Mer info

Costa Navarino 26/10-2/11

Costa Navarino 26/10-2/11

Tränings-och spelresa till Europas bästa anläggning!Under 5 dagar tränar vi 2h om dagen och spelar 18 hål. Jag är med och coachar på banan minst 3 dagar. En ledig dag mitt i veckan.Mer info här

Resetips

Frankrike-Korsika

2 gånger har jag haft golfskola på Korsika och vore det inte så krångligt att flyga dit under för- och efter säsong skulle jag permanenta golfskolor på denna underbara plats i världen! På Korsikas sydspets ligger banan Golf de Sperone intill den charmiga staden Bonifacio. Antingen bor man i själva Bonifacio eller på banan i arkitektritade villor med vidunderlig utsikt över Medelhavet. Om sikten är god ser man över till Sardinien! Banan är ritad av Robert Trent Jones Snr och är en naturskön upplevelse.

Portugal-Cascais

Charmig hamnstad med många bra restauranger och hotell. Nära Lissabon om man vill passa på att se denna härliga stad. En mängd bra golfbanor som räcker till minst 2 resor.

Sydafrika- Kapstaden med omnejd

Jag har varit här 1 gång om året de senaste 6 åren och kan absolut fortsätta att åka tillbaka. Trevliga människor, fantastisk mat, goda viner, prisvärt och vackert. Mina favoritbanor är Pearl Valley, Arabella, Links på Fancourt, galna Pinnacle Point och mysiga Clovelly. Bästa hotellet är SAS Radisson i Kapstaden och Simola vid Knysna. Ett underbart designat svenskt guesthouse i Kapstaden är Bickley House. Om du är på väg hit tipsar jag gärna om bra restauranger i Kapstaden.

Sverige – Viken

En bana alla golfälskare måste spela! Banan heter egentligen Helsingborgs GK och har 9 hål som ligger vid havet. Kanske Sveriges enda äkta linksbana…Titta på hcptavlan i klubbhuset. En sådan fanns på alla klubbar förr i tiden. Den var ett bra hjälpmedel att få golfare att vilja bli bättre. Man ville helt enkelt klättra på tavlan!

Skottland

Vart som helst…fantastiska banor överallt. Några favoriter är Western Gailes på väskusten nära Prestwick, North Berwick på östkusten och Kingsbarnes. Se till att ha koll på golfvett och rutiner bara, här spelas golf fortfarande på 3-3,5 timmar!

Anmälan nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev för att alltid få de senaste nyheterna skickade till dig.

Ingela Tisén - Golf Coach

Club Professional M5

E-post: ingela.tisen@pgasweden.com

Telefon: 070-858 42 55