Fokus, koordination timing!

Kan du helt plötsligt bara tappa det…? Jag menar golfspelet.

Från att vara i zonen till att ingenting fungerar. Jag lovar, du har inte ändrat svingen radikalt.

Större svingändringar tar lång tid varför det inte är realistiskt. Många letar överallt, är det greppet, är det bollplaceringen, svingar jag för brant, för flackt osv…

TESTA istället övningar som gör att hela kroppen hamnar i bättre balans. När vi blir stressade kopplar nervtrådarna av mellan vår höger och vänster hjärnhalva varför delarna inte kommunicerar med varandra på bästa sätt. För att integrera hjärnans sidor igen så att armar, ben, händer, ögon, öron talar med varandra (blir koordinerade) kan man göra sk. korslaterala övningar för att återfå balans.

Dessa övningar behöver visas och jag gör det gärna. Boka en 20-minuters lektion så hinner jag ge dig massor av tips på att behålla fokus under hela ronden!

Läs mer:

www.educationinmotion.se

www.braingym.com

Relaterade inlägg

Senaste nytt

Lektion?

Vill du få anpassade tips för just dig? Boka lektion med mig så hjälper jag dig med det!